Deși primim oaspeți pe tot parcursul zilei, punem în continuare mult accent pe livrarea bunătăților noastre la domiciliu sau la birou, oriunde te-ai afla. Ambalajele pe care le folosim pentru livrare sunt prietenoase cu mediul înconjurător și au proprietăți termice, pentru a putea păstra savoarea mâncărurilor tale preferate.

Așadar, ce dorești să îți livrăm astăzi? O ciorbă de văcuță, un gulaș transilvănean sau niște tagliatelle cu spanac și gorgonzola? Sau poste un escalop domnesc de curcan, o pulpă de rață sau un ciolan boieresc cu fasole?

Dacă accesezi magazinul nostru online, vei putea găsi acolo toate preparatele noastre, pe care le gătim zi de zi pentru tine, cu suflet. Navighează prin meniu, alege ceea ce îți face cu ochiul și adaugă produsele în coș. Imediat ce am primit comanda de la tine, ne apucăm de gătit și facem livrarea oriunde dorești, în Alba-Iulia sau împrejurimi, în cel mai scurt timp posibil.

Livrăm între orele 10:30 și 22:30, dar să știi că ai și posibilitatea de a plasa comanda direct, telefonic sau prin oricare din aplicațiile mobile de delivery. Ca să fim și mai convingători, iată 10 avantaje ale serviciului de livrare ”La Conac”:

  1. Comanzi ce îți poftește inima din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla, în Alba Iulia;
  2. Îți livrăm comanda și în cartierele limitrofe – Micești, Bărăbanț, Pâclișa, Orizont.
  3. Mâncarea ajunge caldă la tine și în perfectă stare, pentru că o livrăm cu mașinile noastre personale, în stil catering;
  4. Plătești online, cu cardul sau numerar, la livrare;
  5. Putem livra la o altă adresă decât cea pe care ai menționat-o când ți-ai creat contul pe website-ul nostru;
  6. Livrăm în cel mai scurt timp posibil, ca să te bucuri de preparatele La Conac încă aburinde;
  7. Magazinul nostru online este perfect funcțional și comenzile se preiau foarte repede;
  8. Iubim preparatele tradiționale, dar ținem și la gurmanzii vegetarieni, așa că avem și pentru aceștia o varietate generoasă de produse;
  9. Pentru zilele în care nu ai timp sau energie să le gătești copiilor, ai încredere că de la noi primești mâncare proaspătă, sănătoasă și gătită cu ingrediente locale, pline de nutrienți;
  10. Facem livrări și la birou, dar și în regim de catering, pentru evenimente corporate, evenimente private, zile de naștere sau pur și simplu pentru invitații tăi.

 

Suntem cu gândul la bunăstarea și la sănătatea ta, așa că în mod constant ne îmbunătățim meniul cu preparate noi, pentru ca tu să poți face cea mai bună alegere în fiecare zi. Nu uita că avem și plăcinte coapte, de care suntem foarte mândri: cu cartofi, varză, șuncă, ciuperci și cașcaval sau cu varză și cabanos. Nici deserturile nu sunt mai prejos. Multe dintre ele îți vor reaminti de gusturile din bucătăria bunicii.

Primim cu drag comenzile de la tine în fiecare zi și promitem că îți trimitem și o mică parte din sufletul ”La Conac”, presărată printre bunătăți.